رونق تولید ملی | پنج‌شنبه، ۲ آبان ۱۳۹۸
نمایش محتوای تولیدات ویژه

آش سرکه شیره یزدی

آش سرکه شیره یزدی آش سرکه شیره یکی از پیش غذاهای مردم یزد در قدیم بوده است وهنوز هم خاطر خواه دارد .

برا ی تهیه آش سرکه شیره ابتدا آب را می گذارند خوب جوش بیاید در کماژدان یا قابلمه واول گوشت را در آن می اندازند گوشت چرب بعد نخود وعدس را به آن می افزایند.بعد برنج میریزند البته چغندر هم به آن می افزایند پخته که شد ولعاب انداخت .نعناع داغ وپیاز داغ داخل آن می ریزند .بعد سرکه و شیره اگر شیره نبود قند یا شکر هم می شود به آن افزود .بعد آن را هم می زنند ودر حرارت کم می گذارند تا حدود دو سه ساعت پخته شود بعد کمچه را داخل آن می گردانند. تا لعاب بیفتد وبعد در ظروف می ریزند وپذیرایی می کنند

رای شما
میانگین (0 آرا)
The average rating is 0.0 stars out of 5.