رونق تولید ملی | پنج‌شنبه، ۲ آبان ۱۳۹۸
نمایش محتوای تولیدات ویژه

تک سوار

Loading the player...

دانلود

خورشت خیار گیلانی قابلمه را رو ی آتش می گذاریم وگردوو پیاز در آن می ریزیم و تف می دهیم تا روغن گردو حاصل شود ته خیار ها را می زنیم و خیار را خرد می کنیم وپس از آن سبزی را خرد می کنیم در حالی که پیاز دارد سرخ می شود و گردو را با می کوبیم و جدا می گذاریم سبزی را می کوبیم و سبزی کوبیده شده را به گردوی کوبیده شده می افزاییم وسبزی را سرخ می کنیم و کمی زردچوبه به آن اضافه می کنیم وبعد خیار به آن اضافه می کنیم و چون در سبزی ما نعناع وجود دارد نفخ آن گرفته می شود این خورشت از خورشت های ترش است فلفل قرمز به آن می افزاییم وآب یک لیتر ونیم به آن اضافه می کنیم وآب غوره د رانتها و رب انار هم می افزاییم

 

رای شما
میانگین (2 آرا)
The average rating is 2.5 stars out of 5.