رونق تولید ملی | پنج‌شنبه، ۲۵ مهر ۱۳۹۸
نمایش محتوای تولیدات ویژه

راههای مراقبت از قلب

Loading the player...

آيا تا به حال به فکر افتاده ايد  قبل از اين که دچار بيماري قلبي شويد يا در معرض آن قرار بگيريد با استفاده از منابع غذايي خدادادي که در دسترس داريد پيشگيري را پيشه سازيد و به جاي درمان هاي گران قيمت و مساله ساز که گاهي اوقات ممکن است دير هم شود با خوردن غذاهاي سالم که در حد وفور در  دسترس هستند مثل ميوه ها و سبزيجات، غذاهاي دريايي، آجيل، غلا ت، بقولا ت، پيازها، سير، روغن زيتون، و انواع خوراکيهاي داراي ويتامين هاي CوE و  بتاکاروتن  از انسداد حمله هاي قلبي و 20 درصد مغزي جلوگيري به عمل آوريم  ترس از بيماري قلبي اين روزها به صورت اپيدمي در آمده و همه افراد با بهره گيري از آمار اطلا عات سعي در جلوگيري از اين بيماري مهلک را دارند، مبتلا  شدن به بيماري قلبي علا وه بر جسم و روح آنان آثار مالي نيز به بار  ميآورد آمارها نشان مي دهد که سالا نه نيم ميليون نفر بر  اثر حمله قلبي از ميان ما مي روند. پس بکوشيم با حذف سيگار و استرس و داشتن رژيم غذايي مناسب و ورزش که نقش حياتي در از بين بردن انسداد رگ ها به عهده دارند از سکته قلبي جلوگيري به عمل آوريم. افرادي که پا به عرصه ميان سالي مي گذارند بيشتر در معرض  بيماري قلبي قرار دارند چرا که عمل رگها با بالا رفتن سن کمي کند تر از سابق مي شود و آن چه ما مي خوريم مي تواند در کند شدن و تسريع عمل رگها نقش تعيين کننده داشته باشد يک رژيم غذايي مناسب از عمل لخته شدن خون در رگ جلوگيري مي کند. استفاده مناسب از ميوه ها و سبزيجات و خوراکي هاي ذکر شده مي تواند از تشکيل کلسترول مضر(LDL)  و چربي هاي مضر ديگر جلوگيري به عمل آورد، اگر رگها مورد حمله دشمنان  LDL و چربي هاي مضر  قرار گيرند اين چربي ها پلا ک هايي را تشکيل مي دهند که به مرور زمان و تثبيت استفاده از مواد غذايي مضر اين پلا کها خود را به دهانه رگها مي رسانند و جريان خون را مختل مي کنند و اين لخته بر اثر استفاده نا به جا از چربي ها و ماندگاري رسوبات بر اثر کند عمل کردن رگها به لخته بزرگتري تبديل شده و باعث مي شود خون به ماهيچه قلب نرسد و انسان دچار سکته قلبي شود.



رای شما
میانگین (0 آرا)
The average rating is 0.0 stars out of 5.