نمایش محتوای تولیدات ویژه

غذای شمالی دیبیجا

طرز تهیه دیبیجا آماده سازی: 15 دقیقه مدت انتظار: 1 ساعت مجموعاً: 1 ساعت و 15 دقیقه ________________________________________

مواد اولیه : برای 3 نفر اشپل (ماهی سفید) 1عدد تخم مرغ 3عدد برگ سیر یك دسته كره 100گرم گلپر 1چهارم قاشق چایخوری انار (دان شده) نصف پیمانه نمك به میزان لازم فلفل به میزان لازم اشپل همان تخم‌ ماهی است که قبل از تخم‌ریزی ماهی، آن را به صورت بهداشتی از شکم ماهی خارج کرده و در غذا مصرف می‌کننداین ماده غذایی سرشار از اسیدهای چرب امگا 3 است و یک قاشق غذاخوری آن معادل یک واحد روغن و دو قاشق‌ غذاخوری آن معادل یک واحد گوشت محسوب می‌شود. پس نباید در مصرف‌اش زیاده‌روی کرد، چون کالری فراوانی را در یک وعده به مصرف‌کننده می‌رساند!خوشبختانه اشپل ماهی،‌ آلوده به فلزات سنگینی مثل جیوه نیست و به راحتی می‌توان آن را میل کرد، زیرا فلزات سنگین معمولا در لایه‌های سطحی و پوست ماهی ‌ها جای می‌گیرند. طرز تهیه در تابه‌ای كره را روی حرارت ملایم قرار می‌دهیم تا آب شود. اشپل را در ظرفی با چنگال زده تا پوست آن جدا و دانه دانه شود، سپس داخل تابه می‌ریزیم. برگ سیر را شسته و با فاصله دو سانتی‌متر آن را خرد می‌كنیم. وقتی رنگ اشپل تغییر رنگ داد، از تابه خارج كرده و برگ سیر را تفت می‌دهیم. زمانی كه برگ سیر نرم شد، مجددا اشپل را داخل تابه می‌ریزیم. انار را همراه گلپر می‌افزاییم. تخم‌‌مرغ‌ها را در كاسه‌ای همراه نمك و فلفل می‌زنیم، سپس در تابه حاوی اشپل و برگ سیر ریخته تا سفت شود. وقتی كه یك طرف سرخ شد، آن را برمی‌گردانیم و با آب نارنج و كته برنج سرو می‌نماییم.

 

 
Loading the player...




رای شما
میانگین (1 رای)
The average rating is 5.0 stars out of 5.