رونق تولید ملی | پنج‌شنبه، ۲۵ مهر ۱۳۹۸
نمایش محتوای تولیدات ویژه

قطاب یزد

Loading the player...

روغن و پودرشکر را با همزن برقی مخلوط کرده تا کرم‌رنگ شود، سپس زرده‌های تخم‌مرغ را اضافه کرده با همزن برقی مخلوط می‌کنیم آن‌گاه پودر هل را با ماست و بیکینگ پودر به مخلوط‌مان می‌افزاییم، سپس آرد را کم‌کم به مواد اضافه کنید تا خمیر به دست نچسبد.

خمیر را به قطر سه میلی‌متر روی سطح آرد پاشیده شده پهن کنید. و با قالب گرد، آن را قالب بزنید سپس وسط خمیر را برش‌زده با یک قاشق چایخوری موادمیانی را داخل قطاب قرار دهید به گونه‌ای که این مواد به اطراف خمیر مالیده نشود،دو لبه خمیر را به هم چسبانیده و لبه‌های خمیر را به داخل برگردانید تا به شکل کنگره درآید.

بعد از تغییررنگ دادن آن به قهوه‌ای روشن، از روغن خارج کرده و بعد از 10 دقیقه قطاب‌ها را در یک ظرف پودر شکر قرار می‌دهیم تا پودرشکر به دو سطح قطاب آغشته شود

مواد لازم:

بيكينگ پودر نصف قاشق چايخوري
پودر هل يك قاشق چايخوري
پودر شكر يك قاشق چايخوري
زرده تخم‌مرغ دو عدد
ماست 250 گرم
پودرشكر دو پيمانه
روغن مايع و آرد به ميزان لازم

مواد لازم ميانی:

پودر گردو 100 گرم

پودر شكر 200 گرم

دارچين يك قاشق چايخوري

گلاب دو تا سه قاشق سوپخوري

طرز تهيه مواد میانی:

ابتدا در ظرفي پودر گردو، پودر شكر و دارچين را مخلوط كرده، اگر بخواهيم خميرمانند شود، دو تا قاشق گلاب هم اضافه مي‌كنيم.

قطاب خوشمزه یزدی از نود وهفت سال پیش تاکنون در بنگاه شیرینی حاج خلیفه رهبر یزد ساخته می شده است . واز ویژگی خاصی بر خوردار می باشد

 

رای شما
میانگین (0 آرا)
The average rating is 0.0 stars out of 5.