رونق تولید ملی | یک‌شنبه، ۲۸ مهر ۱۳۹۸
نمایش محتوای تولیدات ویژه

قند و نبات یزدی

Loading the player...

نبات کریستال رشد یافته ساکارز می باشد که مکان اولیه تولید آن ایران و هندوستان ذکر شده است، در فرایند تولید نبات کریستالهای درشت ساکارز در اثر سرد نمودن محلول فوق اشباع شکر تولید می گردند. این همان روش سنتی تهیه نبات است که تا بحال ارائه شده و طی سالهای اخیر تلاشهای فراوانی در جهت بهینه سازی فرایند تولید به عمل آمده است. فرایند علمی تولید نبات یا بلور رشد یافته ساکارز، تحت کریستالیزاسیون در سرما بررسی می گردد و با توجه به پارامترهای موثر بر فوق اشباعیت و هدایت کریستالیزاسیون، سعی در افزایش راندمان تولید و رشد دادن مطلوب کریستال شکر می شود. باید در نظر داشت که در این فرایند به علت راندمان پایین تولید، کریستال ساکارز تا ابعاد کمتر از 3 میلیمتر در کریستالیزاتورهای تبخیری (آپارات پخت) صورت می گیرد.

رای شما
میانگین (11 آرا)
The average rating is 3.0 stars out of 5.


جواب‌های شاخه ای نویسنده تاریخ
سلام آیآ کسی پیدا میشه طریقه پخت نبات رو بمن آموزش... الهام ۱۳۹۵/۰۳/۲۰ ۰۵:۱۲
سلام منم میخوام طریقه ی تولید نبات رو یاد بگیرم... پیمان ۱۳۹۵/۱۰/۴ ۲۲:۴۰

پیمان
سلام منم میخوام طریقه ی تولید نبات رو یاد بگیرم اما میخوام تو یه کارگاه شاگردی کنم اگه کسی جایی بلده بهم بگه اینم شمارمه 09175171140 میتونم براش رایگان کار کنم تا وقتی که یاد بگیرم
+2 (2 آرا)
پست شده در ۱۳۹۵/۱۰/۴ ۲۲:۴۰
الهام
سلام آیآ کسی پیدا میشه طریقه پخت نبات رو بمن آموزش بده.حداقل راهنمایی کنه.دوس دارم کارگاه بزنم ولی کسی نیست که بتونه اطلاعاتی بهم بده. آیآ شما فرد دلسوزی رو سراغ دارید؟
+2 (13 آرا)
پست شده در ۱۳۹۵/۰۳/۲۰ ۰۵:۱۲