رونق تولید ملی | سه‌شنبه، ۲۳ مهر ۱۳۹۸
نمایش محتوای تولیدات ویژه

قیمه یزدی

برای تهیه قیمه یزدی نخود را از شب قبل خیس می کنیم .سپس پوست آن را جدا می کنیم وپیاز را خرد کرده در روغن تفت می دهیم تا طلایی شوند.گوشت خرد شده را به آن می افزاییم وهم می زنیم تا کمی تغییر رنگ دهد رب گوجه فرنگی را نیز به آن اضافه می کنیم وکمی تفت می دهیم تا گوشت نیم پز شود سپس نخود ،لیمو امانی وزرد چوبه را افزوده ومی گذاریم خورش جا بیفتدونخود وگوشت بپزد .

در این مرحله پودر هل ،نمک ودارچین را به خورش اضافه کرده وپس از چندجوش خورش آماده است .قیمه یزدی غذای خوشمزه ای است که از دیر باز در یزد پخته می شده است وهنوز هم تهیه می شود.

رای شما
میانگین (0 آرا)
The average rating is 0.0 stars out of 5.