رونق تولید ملی | پنج‌شنبه، ۲۵ مهر ۱۳۹۸
نمایش محتوای تولیدات ویژه

پخت سنتی رب انار - مهریز

کوچه پس کوچه های سریزد این روزها آذین بسته شدن به انارهای سرخ و زیبا. انار عمده ترین محصول باغی روستاست. این یاقوتهای رُخ نهان کرده در میان برگهای سبز و زرد ، چرخِ اقتصاد آبادی را به گردش در می آورند. بیشتر محصول انار روستا به صورت تازه به بازار عرضه میشود اما انارهای نامرغوب ، ریز و ترکیده برای تهیه یه محصول دیگر به کار میروند. رُب انار یکی از محصولات فرعی انار است . برای تهیه رب، ابتدا انارها رو دانه میکنند . پس از شستشوی انارهای دانه شده ، اونها رو در ظرفی میریزند و له میکنند. دانه های له شده، درون کیسه ای ریخته و فشرده میشوند تا آب انار از تفاله جدا بشود . آب انار را در دیگ بزرگی ریخنه و حرارت میدهند . کارِ حرارت دادن انقدر ادامه پیدا میکند تا آبِ انار، غلیظ و غلیظ تر و به رب تبدیل بشود.

 
رای شما
میانگین (0 آرا)
The average rating is 0.0 stars out of 5.