رونق تولید ملی | یک‌شنبه، ۲۸ مهر ۱۳۹۸
نمایش محتوای تولیدات ویژه

کوفته ترش

Loading the player...

دانلود

کوفته ترش گوشت چرخ کرده را به همراه ١ ‏عدد پیاز رنده شده، برنج پخته شده، نمک و فلفل و ادویه خوب ورز می دهیم تا کاملاً مخلوط شوند. ١ ‏عدد پیاز را در روغن ‏تفت داده و رب گوجه و رب انار را به آن می افزاییم تا سس مناسبی آماده گردد سپس کوفته ها را که در میان آنها زرشک آلو قرار داده ایم و سرخ شده است، داخل سس قرار داده و به همراه ٢ ‏لیوان آب با حرارت ملایم می پزیم.قبل از اینکه کوفته ها کاملاً پخته شوند لواشک را نیز افزوده تا آب کوفته غلیظ شود ‏ـ گوشت ، ادویه ، پیاز ، سبزی جعفری ، برنج پخته ، آرد ،زیره نمک و فلفل و تحم مرغ را با هم مخلوط می کنیم و کاملا ورز می دهیم . سپس از مواد مخلوط شده بر می داریم و به صورت کوفته های متوسط در می آوریم ( قطر کوفته نباید زیاد باشد ، چون داخل آن در مایکروفر نمی پزد ) برای تهیه ی سس پیاز داغ ، رب گوجه فرنگی و ادویه ها را در قابلمه ای مخصوص مایکروفر ریخته و با هم مخلوط می کنیم و به مدت یک دقیقه در مایکروفر با قدرت 100 درصد یا 900 وات قرار می دهیم . بعد نمک و فلفل می ریزیم . به مقدار کافی در آن آب می ریزیم تا روی کوفته ها را بگیرد و در مایکروفر با قدرت 100 درصد یا 900 وات به مدت 3 دقیقه جوش می آوریم پخت کوفته : کوفته ها را به سس اضافه می کنیم و بدون درب به مدت 15 دقیقه با قدرت 100 درصد یا 900 وات می پزیم . بعد لیمو را به آن می افزاییم و دوباره به مدت 10 دقیقه با قدرت 100 درصد یا 900 وات ، پخت را ادامه می دهیم

 

رای شما
میانگین (0 آرا)
The average rating is 0.0 stars out of 5.