رونق تولید ملی | پنج‌شنبه، ۲۵ مهر ۱۳۹۸
نمایش محتوای تولیدات ویژه

کیک باقلوا

Loading the player...

دانلود


مواد لازم برای تهیه کیک باقلوا عبارتند از:تخم مرغ 8 عدد-آرد 2.5 تا 3 پیمانه-وانیل 4/1 قاشق چایخوری-هل ساییده شده یک قاشق مرباخوری-پکینگ پودر 2 قاشق مربا خوری-روغن مایع 2/1 پیمانه و شکر یک پیمانه-مواد لازم برای تهیه رویه کیک : 2 عدد زرده تخم مرغ –یک قاشق غذاخوری پودر قند و نصف قاشق چایخوری زعفران ساییده شده-2 قاشق غذاخوری شیرو مقداری خلال پسته-مواد لازم برای تههی شربت کیک:یک لیوان آب-دو پیمانه شکر و 4/1 قاشق چایخوری جوهرلیمو و یک استکان گلاب-

برای درست کردن کیک تخم مرغها را در ظرفی شکسته و زمانیکه حجم ان چندبرابر شد شکر اضافه نموده تا به شکل کرم در بیاید.روغن و هل ساییده را اضافه می کنیم.آردرا با پکینگ پودر مخلوط نموده و فر را در درجه حرارت 175 درجه سانتیگراد یا 350 درجه فارنهایت به مدت 10 دقیقه روشن گذاشته و ظرف را در طبقه وسط فرقرار می دهیم.مدت 35 دقیقه زمان پخت کیک می باشد.برای ساخت شربت روی کیک آب و گلاب و جوهر لیمو را مخلوط کرده تا حل شود و به مدت 5 تا 7 دقیقه روی حرارت ملایم قرار می دهیم.در مرحله بعد برای رویه کیک زرده ها را مخلوط کرده و قند و شیر را اضافه نموده و سریع مخلوط میکنیم.رویه را روی کیک پخش نموده و به مدت 10 دقیقه در فر گذاشته و سپس کیک را برش داده و شهد گرم را روی ان می ریزیم.

 

 

رای شما
میانگین (1 رای)
The average rating is 1.0 stars out of 5.